Professionel udvikling for kvindelige ledere

SAGA er en ny slags lederudvikling for kvinder og tilbyder et professionelt og kreativt miljø, hvor udfordringer på alle niveauer kan debatteres på en åben, ekspanderende og konfidentiel måde. Sammen vil vi undersøge personlige styrker, succes katalysatorer og vi vil fokusere på at få det positive til at vokse og det negative til at forsvinde.

SAGAs mission er at opfordre kvinder til at lade deres professionelle erfaringer koble sammen med den fremtid de ønsker for sig. Programmet er en udviklingsrejse, hvor vi kigger nærmere på bøvlet, lader vores historie blive vores styrke og tillader vores ambitioner at blive vores ledestjerne. Der vil være fokus på at arbejde i overensstemmelse med værdier, hvordan man navigerer i en foranderlig verden og hvordan man identificerer de mange forskellige terræner i vores professionelle landskab.

Vi tror, at alle bringer noget helt unikt til bordet. Vi ved, at en platform for varig udvikling kun findes gennem en kombination af refleksion, feedback og dedikation. Og vi har erfaret, at kvinder oplever, hvordan de kan bringe kvaliteter ind i det professionelle liv som ikke altid anerkendes.

Udvikling kræver mod og nogle gange kræver ægte og varig udvikling at man tager en risiko. Det vil vi gøre sammen ved at udfordre begrænsende overbevisninger og handlinger.

SAGA programmet er defineret af kvinder for kvinder. Vi har valgt at lade teori og praksis gå hånd i hånd, og benytter personlig og forretningsmæssig indsigt som basis for at opnå konkrete professionelle mål.

Her er nogle smagsprøver på fokusområder og mulige emner:

  • Forarbejde: Mig og mine kerne kompetencer
  • Gruppearbejde: En endnu bedre version af mig
  • Social læringsproces: Udvikling gennem dialog og erfaringsdeling
  • Gruppearbejde: Hvordan forstår vi – og udvisker – oplevelsen kønsforskelle?
  • Sparring: Hvordan ser mine professionelle udfordringer ud gennem andre øjne?
  • Gruppearbejde: Hvordan går jeg fra reaktive til kreative svar?
  • Opsamling: Vi kobler udviklingsmål sammen med individuelle værdier.

SAGA faciliteres af Mette Lohse, Ann Hjælmhof fra Alegria og Annelise Goldstein fra Goldstein Consulting – www. goldstein-consulting.dk. Tilsammen har vi mange års erfaring fra Novo Nordisk og Nordea og vi har viden om, hvilke udfordringer kvinder møder i corporate life. Vi udgør et stærkt team, og vi ser frem til at bidrage med nye vinkler på professionel udvikling for kvinder.

SAGA kan adapteres til virksomhedens behov og opbygges i målrettede moduler.

Hvis du vil høre mere om SAGA, så skriv til ann@alegria.dk.